enda

Jan Thielsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Gidseltagningen II 2019 Musik-supervisor Tv-serie
Sankt Bernhard Syndikatet 2018 Musik-supervisor DK/Spillefilm
Friheden 2018 Musik-supervisor Tv-serie
Aminas breve 2017 Musik clearing DK/Spillefilm
Mercur 2017 Musik-supervisor Tv-serie
Jeg er William 2017 Musik-supervisor DK/Spillefilm
Swinger 2016 Musik clearing DK/Spillefilm
All Inclusive 2014 Musik-supervisor DK/Spillefilm
Superclásico 2011 Musikkonsulent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.