enda
Person

Jeanette Nordahl

Instruktør. Født 1985. Uddannet fra den alternative filmskole Super16 i 2012 med afgangsfilmen ''Waiting for Phil'', som var nomineret til en Robert for bedste kortfilm i 2013.

Nordahl har siden instrueret kortfilmen ''Nylon'' (2015) samt været en del af produktioner som tv-serierne ''Borgen'' (2011) og ''Bedrag'' (2016).

Hun spillefilmdebuterede med ''Kød & blod'' (2020), der var udtaget til Berlinalen.
Filmografi
Titel År Funktion Kategori
Drømmeren - En serie af Dunja Gry (Oversigt) 2022 Instruktion Fiktionsserie
Drømmeren - 1:6 2022 Instruktion Fiktionsserie
Drømmeren - 2:6 2022 Instruktion Fiktionsserie
Drømmeren - 3:6 2022 Instruktion Fiktionsserie
Drømmeren - 4:6 2022 Instruktion Fiktionsserie
Drømmeren - 5:6 2022 Instruktion Fiktionsserie
Drømmeren - 6:6 2022 Instruktion Fiktionsserie
Kød & blod 2020 Instruktion DK/Spillefilm
Lykke-Per 2018 3. instruktørassistent DK/Spillefilm
Bedrag 1 2016 1. instruktørassistent Tv-serie
Nylon 2015 Instruktion DK/Kort fiktion
Rosita 2015 2. instruktørassistent DK/Spillefilm
Klumpfisken 2014 Instruktørassistent, Scripter DK/Spillefilm
Fasandræberne 2014 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Kvinden i buret 2013 Instruktørassistent DK/Spillefilm
My Baby The Butterfly 2012 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Waiting for Phil 2012 Instruktion DK/Kort fiktion
Belinda Beautiful 2012 Instruktørassistent DK/Kort fiktion
Fjorten år og to nætter 2011 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Borgen 2 2011 Instruktørassistent Tv-serie
Neel 2010 Instruktion, Manuskript DK/Kort fiktion
Klovn - The Movie 2010 Scripter, Instruktørassistent DK/Spillefilm
Træneren 2009 Scripter DK/Kort fiktion
Bastion 2008 Scripter DK/Kort fiktion
Min mors kærlighed 2005 Manuskript, 2. instruktørassistent DK/Kort fiktion
Rød mand stå 2004 Anne Mette, Produktionskoordinator DK/Kort fiktion

ARTIKLER OG NYHEDER