enda

Jens Andersen

(1971 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Så længe jeg lever 2018 Johns stedfar DK/Spillefilm
Coco 2018 Onkel Oscar U/Spillefilm
Kong Vincent 2017 Far DK/Kort fiktion
Dræberne fra Nibe 2017 Bent DK/Spillefilm
Et knæk 2016 Frank DK/Kort fiktion
Alvin og de frække jordegern - på farten 2015 Alvin U/Spillefilm
Heartless 2 2015 Pedel Tv-serie
Mennesker bliver spist 2015 Kenny DK/Spillefilm
Arvingerne 2 2015 Jan Tv-serie
Partiets mand 2014 Hans Nielsen Tv-serie
Kolbøttefabrikken 2014 Anklager DK/Spillefilm
Heartless 1 2014 Pedel Tv-serie
Oasen 2013 Tom DK/Kort fiktion
Detektiverne 2013 Stig DK/Spillefilm
Sort kaffe & vinyl 2012 Jacob DK/Kort fiktion
Ice Age 4 - på gyngende grund 2012 Sid U/Spillefilm
Gummi T 2012 Karsten DK/Spillefilm
Sammys store eventyr 2 2012 Louis U/Spillefilm
Piraterne! 3D 2012 Albinopirat U/Spillefilm
Forbandelsen 2012 Johannas far DK/Kort fiktion
Alvin og de frække jordegern 3 2011 Alvin U/Spillefilm
Engle i sneen 2010 Klavs DK/Kort fiktion
Et hus af glas 2010 Den fremmede DK/Kort fiktion
Mor byttes 2010 Per DK/Kort fiktion
Ice age 3: Dinosaurerne kommer 2009 Sid U/Spillefilm
Fri os fra det onde 2009 Lars DK/Spillefilm
Headhunter 2009 Medvirkende DK/Spillefilm
Alvin og de frække jordegern 2008 Alvin U/Spillefilm
Mikkel og guldkortet 2008 Nis Kornneg Tv-serie
Anja & Viktor - brændende kærlighed 2007 Arne DK/Spillefilm
Ice age 2: På tynd is 2006 Sid U/Spillefilm
Over hækken 2006 Hammy U/Spillefilm
Bambi 2 2006 Murmeldyr, Krager U/Spillefilm
Tid til forandring 2004 Syre-Jan DK/Spillefilm
H.C. Andersens eventyr 2004 Stemme Tv-serie
Polle Fiction 2002 Polle DK/Spillefilm
Juleevangeliet 1994 Medvirkende DK/Eksperimentalfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.