enda

Jens Bo Poulsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Magi i luften 2011 Grip DK/Spillefilm
Antichrist 2009 Belyser, 2. unit DK/Spillefilm
Mammut 2009 Belyser (Sverige) U/Spillefilm
Kærestesorger 2009 Belyser DK/Spillefilm
Fighter 2007 Belysningsmester DK/Spillefilm
Anna Pihl 2006 Lys, Belysningsmester Tv-serie
Mørke 2005 Belysningsmester DK/Spillefilm
Krøniken 2004 Belyser Tv-serie
Hjerteafdelingen 2002 Belyser Tv-serie
Nikolaj og Julie 2002 Lyssætter Tv-serie
Monas verden 2001 Belyser DK/Spillefilm
Min søsters børn 2001 Belyser DK/Spillefilm
Den serbiske dansker 2001 Belyser Tv-film
På fremmed mark 2000 Belysningsmester DK/Spillefilm
Antenneforeningen 1999 Belysningsassistent DK/Kort fiktion
Magnetisørens femte vinter 1999 Belyser (Røros) DK/Spillefilm
Når mor kommer hjem... 1998 Belyser DK/Spillefilm
Barbara 1997 Belysningsassistent (Færøerne) DK/Spillefilm
De største helte 1996 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Belma 1996 Belyser DK/Spillefilm
Prinsen af Jylland 1994 Belysningsassistent U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.