enda

Jeppe Bingestam

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kriger (oversigt) 2018 Visuelle effekter, Introklipper Tv-serie
Kriger - Begravelsen 2018 Visuelle effekter, Introklipper Tv-serie
Kriger - Testen 2018 Visuelle effekter, Introklipper Tv-serie
Kriger - Afhøringen 2018 Visuelle effekter, Introklipper Tv-serie
Kriger - Krigen 2018 Visuelle effekter, Introklipper Tv-serie
Kriger - Rotten 2018 Visuelle effekter, Introklipper Tv-serie
Kriger - Showdown 2018 Visuelle effekter, Introklipper Tv-serie
Journal 64 2018 Digital colorist, Grafik DK/Spillefilm
Rejsen 2017 Visuelle effekter DK/Dokumentarfilm
3 ting 2017 Visual effects DK/Spillefilm
I blodet 2016 VFX artist, CGI DK/Spillefilm
Eliten 2015 Visual effects DK/Spillefilm
Riders 2015 Titeldesign, Plakat artwork DK/Kort fiktion
Når dyrene drømmer 2014 Introsekvens, Drømmesekvens DK/Spillefilm
Spies og Glistrup 2013 Visual effects DK/Spillefilm
Beast 2011 VFX-designer DK/Spillefilm
Værelse 304 2011 Grafik og titelsekvens DK/Spillefilm
Alting bliver godt igen 2010 Titeldesign DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.