enda

Jeppe Nygaard Christensen

(1973 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
En kongelig affære 2012 VFX-supervisor DK/Spillefilm
I et spejl i en gåde 2008 VFX-supervisor U/Spillefilm
To verdener 2008 VFX-supervisor DK/Spillefilm
De fortabte sjæles ø 2007 VFX-fotograf, Visual effects DK/Spillefilm
Dykkerne 2000 Animation DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.