enda

Jesper Bækdal

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Lykkelænder 2018 Klipper (udvikling) DK/Dokumentarfilm
Regnbuepiger 2017 Klipper DK/Kort fiktion
Klassens jul 2017 Klipper Tv-serie
Tordenskjold & Kold 2016 Klippeassistent DK/Spillefilm
Idealisten 2015 Klippeassistent DK/Spillefilm
Lang historie kort 2015 Avid-assistent DK/Spillefilm
Al Medina 2015 Klippeassistent DK/Spillefilm
B 2014 Klipper DK/Kort fiktion
Mørke rum 2014 Klipper DK/Kort fiktion
Cirkusdynastiet 2014 Klippeassistent DK/Dokumentarfilm
The Weight of Elephants 2013 Klippeassistent (Danmark), Online-tekniker DK/Spillefilm
Jagten 2013 Klippeassistent DK/Spillefilm
Nymphomaniac 2013 Klippeassistent DK/Spillefilm
Viceværten 2012 Klippeassistent DK/Spillefilm
Into the White 2012 Klippeassistent U/Spillefilm
Hotel Stalker 2012 Klippeassistent DK/Kort fiktion
Den skaldede frisør 2012 Avid-assistent DK/Spillefilm
Moon Rider 2012 Klippeassistent DK/Dokumentarfilm
A Touch of Magic 2012 Online DK/Kort fiktion
Tilstand 2011 Klippeassistent DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.