enda

Jesper Hyllested

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Den bedste mand 2017 Rekvisitør DK/Spillefilm
Gidseltagningen 2017 Set rekvisitør Tv-serie
3 ting 2017 Rekvisitør DK/Spillefilm
Klassefesten 3 - Dåben 2016 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Dicte 3 2016 Regi Tv-serie
Juleønsket 2015 Set rekvisitør Tv-serie
Krigen 2015 Set rekvisitør DK/Spillefilm
9. april 2015 Rekvisitør, 2. unit DK/Spillefilm
Mænd og høns 2015 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Når dyrene drømmer 2014 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Antboy: Den Røde Furies hævn 2014 Rekvisitør DK/Spillefilm
Kapgang 2014 Rekvisitør DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.