enda
Person

Jesper Lohmann

(1960 – )

Filmografi
Titel År Funktion Kategori
Ridder Lykke 2024 Medvirkende DK/Kort fiktion
De forbandede år 2020 Mortensen DK/Spillefilm
Mercur 2017 Richard Hansen Tv-serie
1864 2014 Claudias far Tv-serie
4Reality 2013 Bent DK/Kort fiktion
Escort 2013 Peter DK/Kort fiktion
Den bestøvlede kat 2011 Jack U/Spillefilm
Historietimen 2. sæson 2011 Medvirkende Tv-serie
Hævnen 2010 Politibetjent DK/Spillefilm
Borgen 1 2010 Carsten Ockles Tv-serie
Smukke mennesker 2010 Mathiesen DK/Spillefilm
RePlay 2008 Medvirkende DK/Kort fiktion
De kaldte os frisører 2007 Jacques DK/Kort fiktion
2900 Happiness 2007 Sten Skovgaard Tv-serie
Forbrydelsen 2007 Jens Holck Tv-serie
Myremobberen 2006 Zoc U/Spillefilm
Boog & Elliot - vilde venner 2006 Rheinholt U/Spillefilm
Anna Pihl 2006 Tom Phillipsen Tv-serie
Robotter 2005 Ratchet U/Spillefilm
Dommeren 2005 Anders'' stedfar DK/Spillefilm
Ambulancen 2005 Stemme i politiradio DK/Spillefilm
Krøniken 2004 Alfred Mogensen Tv-serie
Lykkevej 2003 Robert DK/Spillefilm
Afgrunden 2003 Poul Reumert DK/Spillefilm
Baby 2003 Pædagog DK/Spillefilm
Forsvar 2003 Lei Zielinski Tv-serie
Kald mig bare Aksel 2002 Richard, Aksels far DK/Spillefilm
H. C. Andersen: Der var engang... 2002 Stemme Tv-serie
En kort en lang 2001 Tom DK/Spillefilm
Rejseholdet 2000 Sørensen Tv-serie
Nana 1999 Medvirkende DK/Kort fiktion
Mellem brødre 1997 Gonzo DK/Kort fiktion
TAXA 1997 Finn Tv-serie
Charlot og Charlotte 1996 Morti, gøgler (3) Tv-serie
En fri mand 1996 Conradsen Tv-serie
Den store kul-tur 1996 Kunstner Tv-film
Varm sommer 1995 Medvirkende DK/Kort fiktion
Mappen 1995 Zaren Tv-film
Menneskedyret 1995 Mogensen DK/Spillefilm
Fæhår & Harzen 1995 Fotografen Tv-serie
Vi er på vej! En film om danskere 1991 Medvirkende DK/Dokumentarfilm