enda

Jesper Mechlenburg

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Fuglene over sundet 2016 Komponist DK/Spillefilm
Den anden verden 2016 Komponist Tv-serie
Ditte & Louise - Sæson 2 2016 Komponist Tv-serie
Ditte & Louise - Sæson 1 2015 Komponist Tv-serie
Cykelmyggen og Minibillen 2014 Komponist, Musiker DK/Spillefilm
Detektiverne 2013 Musik DK/Spillefilm
Succesjægerne 2012 Musik DK/Dokumentarfilm
Broderskab 2010 Musikproducer DK/Spillefilm
De fantastiske 3 2009 Musik DK/Kort fiktion
Window of opportunity 2008 Musik DK/Eksperimentalfilm
Min svigerfar - Peter Zobel 2008 Musik DK/Dokumentarfilm
Cykelmyggen og dansemyggen 2007 Musik DK/Spillefilm
Amandas 2 verdener 2007 Musik DK/Dokumentarfilm
Væk fra Spjald 2007 Musik DK/Kort fiktion
Jungledyret Hugo 3 - fræk, flabet og fri 2007 Komponist (sange) DK/Spillefilm
Han, hun og Strindberg 2006 Musik DK/Spillefilm
Lille mand 2006 Musik, Lyd DK/Kort fiktion
Under bæltestedet 2006 Musik DK/Kort fiktion
Terapi 2006 Musik DK/Kort fiktion
Emmalou 2006 Musik DK/Kort fiktion
Fuck hva' nice? 2006 Musik DK/Dokumentarfilm
Sommerfuglekvinden 2005 Musik DK/Kort fiktion
Louise 2005 Musik DK/Kort fiktion
Kys eller kontanter 2005 Musik U/Kort fiktion
Les amours perdus 2005 Musikproducer DK/Kort fiktion
Snap 2005 Musik DK/Eksperimentalfilm
Den nye lejer 2005 Komponist DK/Kort fiktion
Manden der blandt andet var en sko 2004 Musik DK/Kort fiktion
Det forbudte landshold 2003 Musik DK/Dokumentarfilm
Ikke høre, ikke se... 2002 Musik DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.