enda

Jimmi Berger

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Gummi T 2012 Digital intermediate DK/Spillefilm
Marie Krøyer 2012 Digital intermediate DK/Spillefilm
Hvidsten Gruppen - nogle må dø for at andre kan leve 2012 Colorist DK/Spillefilm
Vølvens forbandelse 2009 Laser recording DK/Spillefilm
Blå mænd 2008 Laser recording DK/Spillefilm
Walter & Virginia 2006 Laser recording U/Spillefilm
Prag 2006 Filmrecording DK/Spillefilm
Skagerrak 2003 Arri recording DK/Spillefilm
Gamle mænd i nye biler 2002 Postproduktion DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.