enda

Joachim Holbek

(1957 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Så længe jeg lever 2018 Komponist DK/Spillefilm
Dræberne fra Nibe 2017 Komponist, Orkestrering DK/Spillefilm
Thors saga 2011 Komponist DK/Dokumentarfilm
Cairo skrald 2009 Komponist DK/Dokumentarfilm
Vanvittig forelsket 2009 Komponist DK/Spillefilm
Alt er relativt 2008 Musik DK/Dokumentarfilm
Kærlighed på film 2007 Musik DK/Spillefilm
Daisy Diamond 2007 Musik DK/Spillefilm
Nandini 2006 Musik DK/Dokumentarfilm
Bang Bang Orangutang 2005 Musik DK/Spillefilm
Bag det stille ydre 2005 Musik DK/Spillefilm
Manderlay 2005 Arrangement DK/Spillefilm
Jeg er bare den logerende 2005 Musik DK/Kort fiktion
Tintin og mig 2004 Musik DK/Dokumentarfilm
Dag og nat 2003 Musik DK/Spillefilm
Dogville 2003 Arrangement DK/Spillefilm
Wilbur begår selvmord 2002 Musik DK/Spillefilm
Halalabad blues 2002 Musik DK/Spillefilm
De lutrede 2002 Musik DK/Dokumentarfilm
Send mere slik 2001 Musik DK/Spillefilm
Flugten fra Jante 2000 Musik U/Spillefilm
Sut slut finale 1999 Musik DK/Dokumentarfilm
Toast 1999 Musik Tv-serie
Nightwatch 1998 Musik U/Spillefilm
Lysets hjerte 1998 Musik DK/Spillefilm
Den sidste viking 1997 Musik DK/Spillefilm
Riget II 1997 Musik DK/Spillefilm
Nonnebørn 1997 Musik DK/Spillefilm
Postbudet der vidste for meget 1997 Musik U/Spillefilm
Charlot og Charlotte 1996 Musik Tv-serie
Breaking the Waves 1996 Komponist DK/Spillefilm
Alle tiders nisse 1995 Musik Tv-serie
Riget 1994 Musik DK/Spillefilm
Smukke dreng 1993 Musik DK/Spillefilm
Det bli'r i familien 1993 Musik DK/Spillefilm
Traveller's Tale 1993 Musik DK/Dokumentarfilm
Russian pizza blues 1992 Musik DK/Spillefilm
Blændet 1992 Musik Tv-serie
Triers element 1991 Musik Tv-dokumentar
Europa 1991 Musik, Dirigent DK/Spillefilm
Medea 1988 Musik Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.