enda

John Powell

(1963 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Rio 2 2014 Musik U/Spillefilm
Lorax - skovens beskytter 2012 Musik U/Spillefilm
Ice Age 4 - på gyngende grund 2012 Musik U/Spillefilm
Rio 2011 Musik U/Spillefilm
Kung Fu Panda 2 2011 Musik U/Spillefilm
Milo på Mars 2011 Musik U/Spillefilm
Happy feet 2 2011 Musik U/Spillefilm
Sådan træner du din drage 2010 Musik U/Spillefilm
Green Zone 2010 Musik U/Spillefilm
Knight and day 2010 Musik U/Spillefilm
Fair game 2010 Musik U/Spillefilm
Ice age 3: Dinosaurerne kommer 2009 Musik U/Spillefilm
Jumper 2008 Musik U/Spillefilm
Horton og støvfolket Hvem 2008 Musik U/Spillefilm
Stop-loss 2008 Musik U/Spillefilm
Kung Fu Panda 2008 Musik U/Spillefilm
Hancock 2008 Musik U/Spillefilm
Bolt 2008 Musik U/Spillefilm
The Bourne Ultimatum 2007 Musik U/Spillefilm
P.S. I love you 2007 Musik U/Spillefilm
Ice age 2: På tynd is 2006 Musik U/Spillefilm
X-Men: The Last Stand 2006 Musik U/Spillefilm
United 93 2006 Musik U/Spillefilm
Happy Feet 2006 Musik U/Spillefilm
Robotter 2005 Musik U/Spillefilm
Mr. and Mrs. Smith 2005 Musik U/Spillefilm
Bourneduellen 2004 Musik U/Spillefilm
Alfie 2004 Musik U/Spillefilm
Agent Cody Banks 2003 Musik U/Spillefilm
The Italian Job 2003 Musik U/Spillefilm
Paycheck 2003 Musik U/Spillefilm
D-Tox 2002 Musik U/Spillefilm
Manden uden navn 2002 Musik U/Spillefilm
To ugers opsigelse 2002 Musik U/Spillefilm
Rat Race 2001 Musik U/Spillefilm
Just Visiting 2001 Musik U/Spillefilm
Shrek 2001 Musik U/Spillefilm
I Am Sam 2001 Musik U/Spillefilm
Evolution 2001 Musik U/Spillefilm
Vejen til El Dorado 2000 Musik U/Spillefilm
Flugten fra hønsegården 2000 Musik U/Spillefilm
Forces of Nature 1999 Musik U/Spillefilm
Antz 1998 Musik U/Spillefilm
Face/Off 1997 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.