enda

Jonas Bagger

(1979 – )

Producer. Født 1979. Har en diplomgrad i markedsøkonomi med speciale i film fra Tietgen Business College, 2005. Uddannet som producer fra den alternative filmskole Super16, 2008. Færdiggjorde et etårigt forløb om internationale koproduktioner på Den Danske Filmskole, 2012.

Jonas Bagger har arbejdet for Zentropa siden 2009 og været producer og koproducer på film såsom 'The Weight of Elephants' (Daniel Joseph Borgman, 2013, som koproducer), de to biografihit 'Kvinden i buret' (Mikkel Nørgaard, 2013, som koproducer) og 'Fasandræberne' (Mikkel Nørgaard, 2014) samt 'The Model' (Mads Matthiesen, 2016).
Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Håbet 2018 Producer Tv-serie
Mugge & vejfesten 2018 Producer DK/Spillefilm
Journal 64 2018 Co-producer DK/Spillefilm
The House That Jack Built 2018 Co-producer DK/Spillefilm
The Model 2016 Producer DK/Spillefilm
Fasandræberne 2014 Producer DK/Spillefilm
Kvinden i buret 2013 Co-producer DK/Spillefilm
The Weight of Elephants 2013 Co-producer (Danmark) DK/Spillefilm
The Secret Society of Fine Arts 2012 Produktionsleder, 2. unit DK/Spillefilm
Piv 2011 Lærer DK/Kort fiktion
Dyret 2011 Producer DK/Kort fiktion
Frit fald 2011 Associate producer DK/Spillefilm
Ambassadøren 2011 Associate producer DK/Dokumentarfilm
Smukke mennesker 2010 Associate producer DK/Spillefilm
Cathrine 2008 Producer DK/Kort fiktion
Den lille fiskerinde 2007 Producer DK/Kort fiktion
Dennis 2007 Producer DK/Kort fiktion
Glas 2007 Producer DK/Kort fiktion
Ørn 2006 Produktion DK/Kort fiktion
Tilbageblik på Festen 2005 Foto DK/Dokumentarfilm
Det danske dogmeri 2005 Foto DK/Dokumentarfilm
Lars von Trier anekdoter 2005 Foto Tv-dokumentar
Tilbageblik på Idioterne 2005 Foto DK/Dokumentarfilm
Tilbageblik på 'Mifunes sidste sang' 2005 Foto DK/Dokumentarfilm
Tilbageblik på 'The King Is Alive' 2005 Foto DK/Dokumentarfilm
Små skred 2003 Produktionsassistent DK/Kort fiktion
Det skaldede spøgelse 1992 Thorkild DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.