enda

Jonas Colstrup

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
False Confessions 2018 Komponist DK/Dokumentarfilm
Alma flytter på landet (oversigt) 2018 Musik Dokumentarserie
Farvel til den gamle børnehave 2018 Musik Dokumentarserie
Flyttedagen 2018 Musik Dokumentarserie
Den nye børnehave 2018 Musik Dokumentarserie
Min nye seng 2018 Musik Dokumentarserie
Springgymnastik 2018 Musik Dokumentarserie
Hesten Tarzan 2018 Musik Dokumentarserie
Min gode gamle ven 2018 Musik Dokumentarserie
Kagekonkurrencen 2018 Musik Dokumentarserie
Vi er Kirsten Jensen 2016 Musik Tv-dokumentar
Vi er Jens Jensen 2016 Komponist Tv-dokumentar
I blodet 2016 Komponist DK/Spillefilm
Naturens uorden 2015 Komponist DK/Dokumentarfilm
Home Sweet Home 2015 Komponist DK/Dokumentarfilm
Ruth 2015 Komponist U/Dokumentarfilm
Til døden os skiller - en dokumentarserie om livet og kærligheden 1:3 2015 Komponist Tv-dokumentar
Storm starter i skole 2015 Komponist Dokumentarserie
Til døden os skiller - en dokumentarserie om livet og kærligheden 2:3 2015 Komponist Tv-dokumentar
Til døden os skiller - en dokumentarserie om livet og kærligheden 3:3 2015 Komponist Tv-dokumentar
Våbenbrødre 2014 Komponist DK/Kort fiktion
Slottet 2014 Komponist DK/Dokumentarfilm
Cirkusdynastiet 2014 Komponist DK/Dokumentarfilm
Mig Thai 2013 Musik DK/Dokumentarfilm
Blodets bånd 2013 Musik DK/Dokumentarfilm
Drengelejren 2013 Musik DK/Dokumentarfilm
Drømmen om en familie 2013 Komponist DK/Dokumentarfilm
Lej en familie A/S 2012 Komponist DK/Dokumentarfilm
Et forbandet år 2012 Musik DK/Dokumentarfilm
Brainy 2011 Musik DK/Kort fiktion
Den tid vi har 2011 Musik DK/Dokumentarfilm
Byen ved verdens ende 2011 Musik DK/Dokumentarfilm
Manden der arbejdede på et spejl 2011 Lyd DK/Kort fiktion
Testamentet 2011 Komponist DK/Dokumentarfilm
Berik 2010 Musik DK/Kort fiktion
Min fætter er pirat 2010 Musik DK/Dokumentarfilm
Dømt for terror 2010 Musik DK/Dokumentarfilm
Behaviour 2009 Musik DK/Kort fiktion
Side om side 2009 Komponist DK/Dokumentarfilm
Doxwise 2 2009 Musik DK/Dokumentarfilm
Love 2007 Musik DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.