enda

Jonas Madsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Valhalla 2019 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Kollektivet 2016 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Sommeren '92 2015 Claus Christiansen DK/Spillefilm
Heartless 2 2015 Belyser Tv-serie
Tarok 2013 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Antboy 2013 Belyser, 2. unit DK/Spillefilm
The Secret Society of Fine Arts 2012 Fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Vildfugl 2012 Belysningsassistent DK/Kort fiktion
Belinda Beautiful 2012 Belysningsassistent DK/Kort fiktion
Vogn 347 2011 Belyser DK/Kort fiktion
Intet kan røre mig 2011 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Hævnen 2010 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Blekingegade 2010 Belysningsassistent Tv-serie
Vanvittig forelsket 2009 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Nedenunder 2009 Belysningsassistent DK/Kort fiktion
Winnie og Karina - The Movie 2009 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Manden og mågen 2007 Belysningsassistent DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.