enda

Julie Grundtvig Wester

(1991 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Den blå orkidé 2019 Medvirkende DK/Spillefilm
Gidseltagningen II 2019 Medvirkende Tv-serie
Mellem førerhunde 2018 Kvinden DK/Kort fiktion
Uro 2018 Emma DK/Spillefilm
Bedrag 1 2016 Lina Tv-serie
Bedrag 2 2016 Lina Tv-serie
Jeanne d'Arc 2015 Anna DK/Kort fiktion
Heartless 2 2015 Josefine Tv-serie
Heartless 1 2014 Josefine Tv-serie
Spidse albuer, blødende knæ 2013 Sara DK/Kort fiktion
Skyskraber 2011 Gravid pige DK/Spillefilm
Se min kjole 2009 Stef DK/Spillefilm
En forelskelse 2008 Melissa DK/Kort fiktion
Tempelriddernes skat III - Mysteriet om slangekronen 2008 Katrine DK/Spillefilm
Tempelriddernes skat II 2007 Katrine DK/Spillefilm
Cecilie 2007 Camilla Simonsen DK/Spillefilm
Tempelriddernes skat 2006 Katrine DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.