enda

Julie Zangenberg

(1988 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Smølferne - Den hemmelige landsby 2017 Smølfine U/Spillefilm
Ditte & Louise - Sæson 2 2016 Julie Zangenberg Tv-serie
Heartless 2 2015 Sofie Nielsen Tv-serie
Hedensted High 2015 Elevrådsformand Tv-serie
Sommeren '92 2015 Annette Jensen DK/Spillefilm
Heartless 1 2014 Sofie Tv-serie
LEGO Filmen - Et klodset eventyr 2014 DanseKat U/Spillefilm
Viceværten 2012 Pigen DK/Spillefilm
Modig 2012 Prinsesse Merida U/Spillefilm
Bewilderbeast 2011 Medvirkende DK/Kort fiktion
Ludvig og julemanden 2011 Den indemurede pige Tv-serie
Dirch 2011 Curleys kone i Mus & Mænd DK/Spillefilm
Sandheden om mænd 2010 Fotomodel DK/Spillefilm
Stykke for stykke 2009 Helene DK/Kort fiktion
Fakiren fra Bilbao 2004 Emma DK/Spillefilm
Klatretøsen 2002 Ida DK/Spillefilm
En vild familie 2002 Liza U/Spillefilm
Tsatsiki - Venner for altid 2001 Elena U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.