enda

Julien Martin

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Under Træet 2018 Foley recordist U/Spillefilm
Dræberne fra Nibe 2017 Foley recordist DK/Spillefilm
In Embryo 2016 Foley recordist U/Spillefilm
The Neon Demon 2016 Foley recordist DK/Spillefilm
Kollektivet 2016 Foley recordist DK/Spillefilm
Mænd og høns 2015 Foley recordist DK/Spillefilm
Dicte 2 2014 Foley-optagelse Tv-serie
Only God Forgives 2013 Foley-optagelse DK/Spillefilm
The Weight of Elephants 2013 Foley recordist DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.