enda

Kai Rosenberg

(1898 – 1977)

Komponist. Gift med skuespillerinden Karen Thisted Rosenberg (1894-1988).

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Theodor Christensen 1914 - 1967 1994 Musik DK/Dokumentarfilm
Åen 1963 Musik DK/Dokumentarfilm
Hvad siger smedene? 1963 Musik DK/Dokumentarfilm
Skoven 1962 Musik DK/Dokumentarfilm
Stranden 1962 Musik DK/Dokumentarfilm
Marken 1962 Musik DK/Dokumentarfilm
The way to Rebild 1961 Musik DK/Dokumentarfilm
De fem år [skoleudg.] 1960 Musik DK/Dokumentarfilm
Træk vejret - en film om lungerne 1958 Musik DK/Dokumentarfilm
Hvad skal jeg være? 1955 Musik DK/Dokumentarfilm
Sønderjylland i dag og i morgen 1955 Musik DK/Dokumentarfilm
Havets husmænd 1954 Musik DK/Dokumentarfilm
Man burde ta' sig af det 1952 Musik DK/Dokumentarfilm
Omstigning til fremtiden 1952 Musik DK/Dokumentarfilm
Familien Schmidt 1951 Musik DK/Spillefilm
Hvide sejl 1951 Musik DK/Dokumentarfilm
Klar til Europa 1951 Musik DK/Dokumentarfilm
Mikkel 1950 Musik DK/Dokumentarfilm
Grønland i sol 1950 Musik DK/Dokumentarfilm
Saadan skal de vaske, fru Jensen 1950 Musik DK/Reklamefilm
Kampen mod uretten 1949 Musik DK/Spillefilm
Det gaar fremad igen 1949 Musik DK/Dokumentarfilm
Spar på vandet 1949 Musik DK/Dokumentarfilm
Sikkerhed i luften 1949 Musik, Dirigent DK/Dokumentarfilm
Her er Banerne 1948 Musik DK/Dokumentarfilm
Hvor vejene mødes 1948 Musik DK/Dokumentarfilm
Se 1948 Musik DK/Dokumentarfilm
For Børnenes Skyld 1948 Musik DK/Dokumentarfilm
Glas 1948 Musik DK/Dokumentarfilm
Bekæmp rotterne [forkortet udg.] 1948 Musik DK/Dokumentarfilm
De hvide kryds 1948 Dirigent DK/Dokumentarfilm
Ta', hvad du vil ha' 1947 Musik DK/Spillefilm
Paa Vagt for Kongen 1947 Musik DK/Dokumentarfilm
Aarhus 1947 Musik DK/Dokumentarfilm
Du danskes vej 1947 Musik DK/Dokumentarfilm
Diskret ophold 1946 Musik DK/Spillefilm
Kartofler (kort version) 1946 Musik DK/Dokumentarfilm
Livsfare - Miner! 1946 Musik DK/Dokumentarfilm
Fremtidens borgere 1946 Musik DK/Dokumentarfilm
Tiden og Uret 1946 Musik DK/Dokumentarfilm
Hvis det bliver nødvendigt 1946 Musik DK/Dokumentarfilm
Det gælder din Frihed 1946 Musik DK/Dokumentarfilm
I Gaar og i Morgen 1945 Musik DK/Spillefilm
Dansk Staal 1945 Musik DK/Dokumentarfilm
Kornet er i Fare 1945 Musik DK/Dokumentarfilm
Betal din Skat med Glæde 1945 Musik DK/Dokumentarfilm
København under Besættelsen 1945 Musik DK/Dokumentarfilm
Skrubtudsen 1944 Musik DK/Dokumentarfilm
Gengas 1944 Musik DK/Dokumentarfilm
Kartofler 1944 Musik DK/Dokumentarfilm
Vi bringer en Advarsel 1944 Musik DK/Dokumentarfilm
Historien om en mand 1944 Musik DK/Eksperimentalfilm
Apotek 1944 Musik DK/Dokumentarfilm
Danmarks skjulte reserver 1944 Musik DK/Dokumentarfilm
Mennesker i et Hus 1943 Musik DK/Dokumentarfilm
7 mill. HK - En film om Burmeister & Wain 1943 Musik DK/Dokumentarfilm
Kommunerne i vore Dage 1943 Musik DK/Dokumentarfilm
Hos Kofoed paa Amager 1943 Musik DK/Dokumentarfilm
Sunde børn 1943 Musik DK/Dokumentarfilm
Sild i Trængsel 1943 Musik DK/Dokumentarfilm
Staal 1943 Musik DK/Dokumentarfilm
Vi kunde ha' det saa rart ! 1942 Musik DK/Spillefilm
Farvel til Hverdagen 1942 Musik DK/Dokumentarfilm
Spild er Penge 1942 Musik DK/Dokumentarfilm
Skoven 1942 Musik DK/Dokumentarfilm
Ordre No. 95807 1942 Musik DK/Dokumentarfilm
Gas under Jorden 1942 Musik DK/Dokumentarfilm
Vore Tænder 1942 Musik DK/Dokumentarfilm
Markernes grøde 1942 Musik DK/Dokumentarfilm
Thi kendes for Ret 1942 Musik DK/Kort fiktion
Vi bygger med Cembrit 1942 Musik DK/Dokumentarfilm
Bekæmp Rotterne 1941 Musik DK/Dokumentarfilm
Tørveproduktionen sætter Rekord 1941 Musik DK/Dokumentarfilm
De hundrede dage 1941 Musik DK/Dokumentarfilm
Ungdom i arbejde 1941 Musik DK/Dokumentarfilm
Jens Langkniv 1940 Musik DK/Spillefilm
Vestkystens Helte 1940 Musik U/Spillefilm
Iran - det nye Persien 1939 Musik DK/Dokumentarfilm
Blaavand melder Storm 1938 Musik DK/Spillefilm
Til Peter fra Far & Mor Musik DK/Dokumentarfilm
Det flasker sig Musik DK/Dokumentarfilm

Som Kaj Rosenberg

Title År Funktion Category
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.