enda

Kalle Bjerkø

Manuskriptforfatter, instruktør. Født 7/7 1970. Uddannet BA i dramaturgi fra Århus Universitet med sidefag i Film- og Medievidenskab fra Københavns Universitet.

Bjerkø har været instruktør og manuskriptforfatter på en række tv-produktioner siden slutningen af 1990'erne, blandt andet 'Drengene fra Angora' (2004), 'Yallahrup færgeby' (2007), 'Jul i kommunen' (2012) og den Emmy-nominerede familieserie 'Paphoved' (2013), som han både skrev og instruerede.

Han spillefilmdebuterede som manuskriptforfatter med 'Hacker' (2018), der er instrueret af Poul Berg.
Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hacker 2019 Manuskript DK/Spillefilm
Valg i kommunen 2013 Instruktion, Manuskript Tv-serie
Jul i kommunen 2012 Instruktion, Manuskript Tv-serie
Yallahrup færgeby 2007 Instruktion, Alkoholikeren Tv-serie
Stabat Mater 2005 Instruktion DK/Kort fiktion
Kysss 2004 Klip DK/Kort fiktion
Drengene fra Angora 2004 Manuskript Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.