enda

Per Kapper

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Breeder 2020 SFX DK/Spillefilm
Shorta 2020 SFX-makeup DK/Spillefilm
Kaptajn Bimse 2019 Figurdesign DK/Spillefilm
Valhalla 2019 Våbenrekvisitør DK/Spillefilm
Friheden 2018 SFX-makeup Tv-serie
En frygtelig kvinde 2017 Special effects makeup DK/Spillefilm
Klassefesten 3 - Dåben 2016 SFX-makeup DK/Spillefilm
Emma og Julemanden - Jagten på elverdronningens hjerte 2015 Special effects, SFX-makeup DK/Spillefilm
Nylon 2015 SFX-koordinator DK/Kort fiktion
Den perfekte middag 2014 SFX-tekniker DK/Kort fiktion
Op med halen 2014 Maskedesign Fiktionsserie
Op med halen - Første skoledag 2014 Maskedesign Tv-serie
Op med halen - Verdensstjerner 2014 Maskedesign Tv-serie
Op med halen - Kampvalg 2014 Maskedesign Tv-serie
Op med halen - Australsk fodbold 2014 Maskedesign Tv-serie
Op med halen - Bushkager 2014 Maskedesign Tv-serie
Op med halen - Talentshowet 2014 Maskedesign Tv-serie
The Stranger Within 2013 Special effects DK/Spillefilm
Over kanten 2012 Special effects makeup DK/Spillefilm
Beast 2011 Special effect DK/Spillefilm
Hïstorïsk dokument 2011 Special effects makeup DK/Dokumentarfilm
Verdensmesterens fald 2006 Special effects DK/Kort fiktion
Råzone 2006 Special effects makeup DK/Spillefilm
Tintin og mig 2004 Modelbygger DK/Dokumentarfilm
Cirkus 2004 Dukkemager DK/Kort fiktion
Strings 2004 Dukkemager DK/Spillefilm
Frunk 2003 Makeup DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.