enda

Karina Dam

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kina 2019 Manuskriptkonsulent DK/Kort fiktion
Herrens veje 2 2018 Manuskriptforfatter Tv-serie
Grethe 2017 Manuskript Tv-serie
Herrens veje 1 2017 Manuskript Tv-serie
De standhaftige 2016 Manuskript DK/Spillefilm
Arvingerne 1 2014 Manuskriptforfatter Tv-serie
Limbo 2011 Manus Tv-serie
Den som dræber 2010 Manuskript Tv-serie
Pagten 2009 Manus Tv-serie
Mille 2009 Manus Tv-serie
Sommer 2008 Manus Tv-serie
Aftenland 2003 Manus DK/Kort fiktion
Pagten 2003 Manus DK/Kort fiktion
Den nye mand 2003 Manuskript DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.