enda

Kasper Gaardsøe

(1974 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
DNA 2019 Instruktion Tv-serie
Dicte 3 2016 Instruktion Tv-serie
Mord uden grænser 2015 Instruktion Tv-serie
Lykke 2011 Instruktion Tv-serie
Lærkevej 2009 Instruktion Tv-serie
Livvagterne 2008 Instruktion Tv-serie
Sommer 2008 Instruktion Tv-serie
Maj & Charlie 2008 Teaterinstruktør Tv-serie
Bare Holger 2005 Instruktion DK/Kort fiktion
Den nye mand 2003 Instruktion DK/Kort fiktion
Gabriels ord 2002 Gabriel DK/Kort fiktion
One Hell of a Christmas 2002 Kameraoperatør, 2. unit DK/Spillefilm
Pulekalenderen 2002 Belyser DK/Kort fiktion
Stjernekigger 2002 Fotograf, 2. unit DK/Dokumentarfilm
Mistænkt 2001 Instruktion, Fotograf Spil
Woyzeks sidste symfoni 2001 Instruktørassistent, 2. unit DK/Kort fiktion
Hotel Pandemonium 2000 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Siden sidst 2000 Lys DK/Kort fiktion
State Of Bliss 2000 Lys DK/Kort fiktion
Tegninger 2000 Instruktørassistent DK/Kort fiktion
Her i nærheden 2000 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Nytårsaften 1999 Medvirkende DK/Kort fiktion
Den nye frelser 1999 Lys DK/Kort fiktion
Genklang 1998 Medvirkende DK/Kort fiktion
Tempo 1998 Cykeltyv og violinist DK/Eksperimentalfilm
Nattens engel 1998 Belysningsmester, Grip DK/Spillefilm
Nytårsfesten 1998 B-fotograf DK/Kort fiktion
Manden fra dybet 1997 Kaspersen DK/Kort fiktion
Balladen med Bob 1997 Foto DK/Dokumentarfilm
Wolfgang 1997 Belysningsassistent DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.