enda

Kasper Kruuse-Jensen

(1982 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kollektivet 2016 Location assistent DK/Spillefilm
Mordene på Katarina 2015 Location manager DK/Kort fiktion
Mennesker bliver spist 2015 Location assistent DK/Spillefilm
Rosita 2015 Location-assistent DK/Spillefilm
Jagten 2013 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Tarok 2013 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Et dukkehjem 2013 Belyser DK/Kort fiktion
Aurum 2012 Belyser DK/Kort fiktion
Belinda Beautiful 2012 Belyser DK/Kort fiktion
Lykke 2011 Belysningsassistent Tv-serie
Dreng 2011 Belysningsmester DK/Spillefilm
Beast 2011 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Blekingegade 2010 Belysningsassistent Tv-serie
De fantastiske 3 2009 Belyser DK/Kort fiktion
Pagten 2009 Lyssætter Tv-serie
Superbror 2009 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Panser 2008 Belyser DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.