enda

Katinka Haxthausen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Tinkas juleeventyr 2017 Scripter Tv-serie
Mit 50/50 liv 2016 Scripter Tv-serie
Rosita 2015 Scripter DK/Spillefilm
Antboy 2013 1. instruktørassistent, Indspilningsleder, 2. unit DK/Spillefilm
Labrador 2012 Scripter DK/Spillefilm
Frihed på prøve 2010 Scripter DK/Spillefilm
Nedenunder 2009 Indspilningsleder DK/Kort fiktion
Pagten 2009 Manus-supervisor Tv-serie
Anja & Viktor - i medgang og modgang 2008 Instruktørassistent, 2. unit DK/Spillefilm
En enkelt til Korsør 2008 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Lille soldat 2008 Produktionskoordinator, 2. unit DK/Spillefilm
Ledsaget udgang 2007 Produktionsleder (præproduktion) DK/Spillefilm
Anna Pihl 2006 Instruktørassistent Tv-serie
Nynne 2006 1. instruktørassistent Tv-serie
Den store dag 2005 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Deadline 2005 Indspilningsleder DK/Kort fiktion
Annas dag 2003 Manus-supervisor, Scripter DK/Kort fiktion
Ulykken 2003 Indspilningsleder DK/Kort fiktion
Midsommer 2003 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Forsvar 2003 Indspilningsleder Tv-serie
Den serbiske dansker 2001 Produktionsleder Tv-film
Blinkende lygter 2000 Præproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Skyernes skygge rammer mig 1996 Instruktørassistent, Manus-supervisor DK/Kort fiktion
Mørklægning 1992 Instruktørassistent Tv-serie
Begær, lighed og broderskab 1990 Producerassistent Tv-serie
Mor er major 1985 Instruktørassistent Tv-serie
Høreskadet 1982 Scripter DK/Dokumentarfilm
Jul og grønne skove 1980 Assisterende producer Tv-serie
Kaptajn Klyde og hans venner vender tilbage 1980 Scripter DK/Spillefilm
Attentat 1980 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Skal vi danse først? 1979 Instruktørassistent, Scripter DK/Spillefilm
Det er mit liv 1978 Assistent DK/Dokumentarfilm
Vil du se min smukke navle? 1978 Scripter DK/Spillefilm
Clark 1977 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Hærværk 1977 Scripter DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.