enda

Kenneth Carmohn

(1965 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Bedrag 1 2016 Læge Tv-serie
Dicte 2 2014 Roland Tv-serie
Kvinden i buret 2013 Mand på færge DK/Spillefilm
Broen 1 2011 Journalist Tv-serie
Magi i luften 2011 Skuespiller-coach DK/Spillefilm
Frit fald 2011 Skuespiller-coach DK/Spillefilm
Ludvig og julemanden 2011 Børnecoach Tv-serie
Klovn - the Movie 2010 Jan DK/Spillefilm
Kristian 2009 Bankmand Tv-serie
A viking saga: Son of Thor 2008 Svein, Casting-assistent DK/Spillefilm
Han, hun og Strindberg 2006 Peter DK/Spillefilm
Den gode strømer 2004 Anders DK/Spillefilm
Kongekabale 2004 Lufthavnsvagt DK/Spillefilm
Baby 2003 Jolly Daisy DK/Spillefilm
Jesus & Josefine 2003 Tigger Tv-serie
Plan B 2002 Medvirkende Tv-serie
Woyzeks sidste symfoni 2001 TV3-journalist DK/Kort fiktion
Skjulte spor 2000 Ronnie, røver Tv-serie
Nattens engel 1998 Stony/Aramis DK/Spillefilm
Mellem brødre 1997 Ulf DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.