enda

Kirstine Barfod

Producer. Født 1979. Uddannet fra den alternative filmskole Super16 i 2016 med afgangsfilmen 'Honey, Dont Quit Your Day Job'.

Barfod har arbejdet som producer og producerassistent siden 2012. Hun spillefilmdebuterede som producer i 2012 med musikfilmen ’Kidd Life’ af Andreas Johnsen. Siden har hun bl.a. produceret ’Venus’ (2016), der var nomineret til en Bodil og en Robert for bedste dokumentar. Hendes tredje lange dokumentar som producer, ’The Cave’ (2019) af Oscar-nominerede Feras Fayyad, havde premiere på Toronto Film Festival, hvor den vandt publikumprisen.
Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Reunited 2019 Producer DK/Dokumentarfilm
The Cave 2019 Producer DK/Dokumentarfilm
Parning 2019 Co-producer U/Dokumentarfilm
Skjold & Isabel 2018 Producerkonsulent DK/Dokumentarfilm
Venus 2017 Producer DK/Dokumentarfilm
A Modern Man 2017 Producerassistent DK/Dokumentarfilm
Gadens børn - et år med håb 2017 Associate producer DK/Dokumentarfilm
Den anden side 2017 Produktionsassistent DK/Dokumentarfilm
Honey, Don't Quit Your Day Job! 2016 Instruktion, Producer DK/Kort fiktion
BUGS 2016 Producerassistent DK/Dokumentarfilm
Aquarela 2016 Produktionsassistent DK/Dokumentarfilm
Born to lose - En film om Lorenzo Woodrose 2015 Producer DK/Dokumentarfilm
Mand falder 2015 Producerassistent DK/Dokumentarfilm
Shoot for the Moon 2014 Producer DK/Kort fiktion
Ekstra Bladet: uden for citat 2014 Producerassistent DK/Dokumentarfilm
Så meget godt i vente 2014 Assistent DK/Dokumentarfilm
Ud, spring over, ind 2013 Producer DK/Kort fiktion
Kidd life 2012 Producer DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.