enda
Person

Knut K. Pedersen

Filmografi
Titel År Funktion Kategori
Selvmordsturisten 2019 Steadicam DK/Spillefilm
Pigen der legede med ilden 2009 Steadicam-operatør U/Spillefilm
Luftkastellet der blev sprængt 2009 Steadicam-operatør U/Spillefilm
Mænd der hader kvinder 2009 Steadicam-operatør U/Spillefilm
O''Horten 2007 Steadicam-operatør U/Spillefilm
Kærlighed på film 2007 Steadicam-operatør DK/Spillefilm
Sprængfarlig bombe 2006 Steadicam-operatør DK/Spillefilm
Sex, hopp och kärlek 2005 Steadicam-operatør U/Spillefilm
Zozo 2005 Steadicam-operatør U/Spillefilm
Eiffeltornet 2004 Steadicam-operatør U/Kort fiktion
Min søsters børn i Ægypten 2004 Steadicam-operatør DK/Spillefilm
Jan Guillous Ondskab 2003 Steadicam-operatør U/Spillefilm
Blinkende lygter 2000 Steadicam-operatør DK/Spillefilm
Dykkerne 2000 Steadicam-operatør DK/Spillefilm
Hele herligheden 1998 Steadicam-operatør U/Spillefilm
Øen i Fuglegaden 1997 Steadicam-operatør DK/Spillefilm