enda

Kresten Andersen

(1947 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Norskov 1 2015 VIP Mogens Tv-serie
Klumpfisken 2014 Henning DK/Spillefilm
Tarok 2013 Torben Oxholm DK/Spillefilm
Fuglejagten 2012 Mogens Nymann DK/Spillefilm
Ludvig og julemanden 2011 Skt. Nicolaus Tv-serie
Monsterjægerne 2009 Character design DK/Spillefilm
Den grimme ælling og mig 2006 Layout DK/Spillefilm
At kende sandheden 2002 Jochumsen DK/Spillefilm
Besat 1999 Rumæneren DK/Spillefilm
Surferne kommer 1998 Børge DK/Kort fiktion
Hjælp - min datter vil giftes 1993 Overlæge DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.