enda

Kristian Fjord

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Den bedste mand 2017 Bjarne Krogh DK/Spillefilm
Dan Dream 2017 Æblekind DK/Spillefilm
Mercur 2017 Reporter på Danmark Radio Tv-serie
Rosemarie og gartnerens hemmelighed 2016 Jim U/Spillefilm
Klassefesten 3 - Dåben 2016 Nybagt far DK/Spillefilm
Den anden verden 2016 Håndværker Tv-serie
Broen 3 2015 Kortspiller Tv-serie
Encounters 2014 Medvirkende, Executive producer DK/Spillefilm
Kødkataloget 2013 Frank Tv-serie
En kongelig affære 2012 Den stundesløse DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.