enda

Kristina Kovacs

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
En helt almindelig familie 2020 Produktionsdesigner DK/Spillefilm
Forever Now 2017 Scenograf DK/Kort fiktion
3 ting 2017 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Antboy 3 2016 Art director DK/Spillefilm
Der kommer en dag 2016 Produktionsdesignassistent DK/Spillefilm
Velkommen til Paradis 2015 Rekvisitør DK/Kort fiktion
9. april 2015 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Krigen 2015 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Antboy: Den Røde Furies hævn 2014 Produktionsdesignassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.