enda

Lado Hadzic

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Vitello ønsker sig en hund 2018 Postbud / hund Tv-serie
Vitello napper en kat 2018 Politibetjent 1 Tv-serie
Vitello får en klam kæreste 2018 Flyttemand / hamster Tv-serie
Vitello er bagvendt 2018 Hund Tv-serie
Vitello møder Gud 2018 Hund Tv-serie
Vitello gør en god gerning 2018 Tarzan Tv-serie
Vitello vil have en far 2018 Businessmand Tv-serie
Vitello 2018 Diverse roller DK/Spillefilm
Vitello bliver forretningsmand 2018 Nyhedsoplæser / monster / mand med allergi Tv-serie
Vitello (oversigt) 2018 Diverse roller Tv-serie
Ninna 2018 Antonio DK/Spillefilm
Journal 64 2018 Ejendomsadministrator DK/Spillefilm
QEDA 2017 Handlende DK/Spillefilm
Sikke et cirkus 2017 Borgmester DK/Spillefilm
Skammerens datter 2015 Vagtmester DK/Spillefilm
Broen 3 2015 Peter Tv-serie
For min brors skyld 2014 Kraftig mand DK/Spillefilm
Dicte 2 2014 Jurist Tv-serie
MGP Missionen 2013 Onkel Grønthandler DK/Spillefilm
Rytteriet II 2013 Bølle Tv-serie
Lille Inger Bilkøber DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.