enda

Lado Hadzic

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Vitello 2018 Diverse roller DK/Spillefilm
QEDA 2017 Handlende DK/Spillefilm
Sikke et cirkus 2017 Borgmester DK/Spillefilm
Broen 3 2015 Peter Tv-serie
For min brors skyld 2014 Kraftig mand DK/Spillefilm
Dicte 2 2014 Jurist Tv-serie
MGP Missionen 2013 Onkel Grønthandler DK/Spillefilm
Rytteriet II 2013 Bølle Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.