enda

Lars Kaalund

(1964 – )

Instruktør, dramatiker, skuespiller. Født 29/5 1964. Uddannet som skuespiller fra Statens Teaterskole i 1992. Direktør for Mungo Park 1992-98 og for Østre Gasværk Teater 1998-2007. Har instrueret en lang række teaterforestillinger siden 1990'erne.

Kaalund har instrueret afsnit til serien 'Nikolaj og Julie' (2002-03). Han har været konceptuerende instruktør på serien 'Rita' (2012-20).

I sin debutspillefilm 'Rør ved mig' (2021) fortsætter Kaalund samarbejdet med Mille Dinesen, der spiller hovedrollen i den romantiske komedie.
Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Rita 5 2020 Instruktion Tv-serie
Druk 2020 Koreograf research DK/Spillefilm
Rita 4 2017 Instruktion Tv-serie
Den anden verden 2016 Instruktion Tv-serie
Hjørdis 2015 Instruktion, Manuskript Tv-serie
Rita 3 2015 Instruktion Tv-serie
Rita 2013 Instruktion
Rita 2 2013 Instruktion Tv-serie
Rita 1 2012 Instruktion Tv-serie
En kongelig affære 2012 Manuskonsulent DK/Spillefilm
Hævnen 2010 Lars' makker DK/Spillefilm
Lulu & Leon 2009 Patrick Tv-serie
Deroute 2008 Nikolaj Söderlund Tv-serie
Hjemve 2007 Apoteker DK/Spillefilm
Daisy Diamond 2007 Instruktør DK/Spillefilm
Nynne 2005 Martin DK/Spillefilm
Anklaget 2005 Far til svømmekursist DK/Spillefilm
Krøniken 2004 Aage Haslund Tv-serie
Nikolaj og Julie 2002 Instruktion Tv-serie
Den store forskel 2001 Medvirkende DK/Kort fiktion
Atlantis: Det forsvundne rige 2001 Vinny U/Spillefilm
Italiensk for begyndere 2000 Hal-Finn DK/Spillefilm
Bånd på livet 2000 Meningsleverandør DK/Kort fiktion
Blinkende lygter 2000 Anders DK/Spillefilm
Den eneste ene 1999 Knud DK/Spillefilm
Når mor kommer hjem... 1998 Finn DK/Spillefilm
Chock. Liftarflickan 1997 Medvirkende U/Kort fiktion
Bryggeren 1996 Franz Djørup Tv-serie
Mappen 1995 Instruktion, Manus Tv-film
De er ikke kommet for at pille rejer 1993 Medvirkende Tv-film
Brudevalsen 1991 Medvirkende DK/Kort fiktion
Rimini 1991 Medvirkende DK/Kort fiktion
Christian 1989 Ung mand på ungdomshjem DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.