enda

Lars "Lalo" Werner

Hedder egentlig Lars Werner Nielsen.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Vitello graver et hul 2018 Facility manager Tv-serie
Du forsvinder 2017 Facility manager DK/Spillefilm
The Model 2016 Facility manager DK/Spillefilm
Kollektivet 2016 Facility manager DK/Spillefilm
Flaskepost fra P 2016 Facility manager DK/Spillefilm
En chance til 2015 VFX-supervisor, Teknisk chef DK/Spillefilm
Nylon 2015 Teknisk chef DK/Kort fiktion
Lev stærkt 2014 VFX-supervisor, Teknisk chef DK/Spillefilm
Fasandræberne 2014 VFX artist, Teknisk chef DK/Spillefilm
En du elsker 2014 Facility manager, Teknisk chef DK/Spillefilm
I am Here 2014 Teknisk chef DK/Spillefilm
Kraftidioten 2014 Teknisk chef U/Spillefilm
The Salvation 2014 Teknisk chef DK/Spillefilm
Jagten 2013 VFX-supervisor, Udskydning DK/Spillefilm
The Weight of Elephants 2013 VFX-supervisor DK/Spillefilm
Kvinden i buret 2013 Teknisk chef DK/Spillefilm
Vi er de bedste 2013 Postproduktionssupervisor U/Spillefilm
Nymphomaniac 2013 VFX artist, Teknisk chef DK/Spillefilm
Viceværten 2012 VFX-supervisor, Udskydning DK/Spillefilm
Den skaldede frisør 2012 VFX-supervisor, Udskydning DK/Spillefilm
En kongelig affære 2012 VFX-supervisor DK/Spillefilm
Max Pinlig 2 - sidste skrig 2011 Lead compositing, Udskydning DK/Spillefilm
Ambassadøren 2011 VFX-designer DK/Dokumentarfilm
ID:A 2011 VFX lead compositor, Udskydning DK/Spillefilm
Frit fald 2011 VFX lead compositor, Udskydning DK/Spillefilm
Melancholia 2011 35 mm transfer, VFX-supervisor DK/Spillefilm
Kvinden der drømte om en mand 2010 Lead compositing DK/Spillefilm
Smukke mennesker 2010 Compositing DK/Spillefilm
Det erotiske menneske 2010 VFX-designer, Grafik DK/Spillefilm
Frihed på prøve 2010 Titeldesign DK/Spillefilm
Sandheden om mænd 2010 Udskydningskoordinator, VFX-koordinator DK/Spillefilm
Hævnen 2010 Visual effects, Udskydning DK/Spillefilm
En familie 2010 Visual effects DK/Spillefilm
Klovn - the Movie 2010 VFX-teknik, Udskydningskoordinator DK/Spillefilm
Winnie og Karina - The Movie 2009 Visual effects, Udskydning DK/Spillefilm
Zoomerne 2009 Compositing supervisor, Udskydning DK/Spillefilm
Eye for eye 2008 Postproduktionssupervisor DK/Spillefilm
Remix 2008 VFX-supervisor DK/Spillefilm
Hjemve 2007 Udskydning DK/Spillefilm
Råzone 2006 Compositing DK/Spillefilm
Manderlay 2005 Compositing-assistent DK/Spillefilm
Huller i suppen 1988 Special effects DK/Spillefilm
Johannes' hemmelighed 1985 SFX-assistent DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.