enda

Lars Nielsen

(1957 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Sommeren '92 2015 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Dicte 2 2014 Produktionsdesign Tv-serie
Radio Karen 2011 Scenograf Tv-serie
Parterapi 2010 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Sorte kugler 2009 Scenograf DK/Spillefilm
Over gaden under vandet 2009 Scenograf DK/Spillefilm
Motormagasinet 2004 Regi Tv-serie
The Intended 2002 Produktionsdesign U/Spillefilm
Monas verden 2001 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Tut & Tone 1999 Produktionsdesign DK/Kort fiktion
Charlot og Charlotte 1996 Produktionsdesign Tv-serie
Menneskedyret 1995 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Min fynske barndom 1994 Musiker DK/Spillefilm
Drengene fra Sankt Petri 1991 Scenograf DK/Spillefilm
Skyggen af Emma 1988 Scenograf DK/Spillefilm
De røde bånd 1985 Musik DK/Kort fiktion
Tonny Toupé show 1985 Scenograf Tv-serie
Walter og Carlo - op på fars hat 1985 Rekvisitør DK/Spillefilm
Forbrydelsens element 1984 Rekvisitør DK/Spillefilm
Suzanne og Leonard 1984 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.