enda

Lars Thiesgaard

(1959 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Filmen om Kaptajn Underhyler 2017 Professor Prutpotte U/Spillefilm
Aldrig mere i morgen 2017 Lorentzen, advokat DK/Spillefilm
Flyvemaskiner 2: Redningsaktionen 2014 Stemme U/Spillefilm
Asterix: Byplanlæggeren 2014 Duplicatha U/Spillefilm
Rio 2 2014 Eduardo U/Spillefilm
Fasandræberne 2014 Griffenholm rektor DK/Spillefilm
LEGO Filmen - Et klodset eventyr 2014 Dialoginstruktør (dansk version) U/Spillefilm
Det regner med frikadeller 2 2013 Bærnhard, Dialoginstruktør (dansk version) U/Spillefilm
MGP Missionen 2013 Trailer speak DK/Spillefilm
Monsters University 2013 Dialoginstruktør (dansk version), Sanginstruktør (dansk version) U/Spillefilm
Flyvemaskiner 2013 Dialoginstruktør (dansk version) U/Spillefilm
Undskyld jeg forstyrrer 2012 Butiksbestyrer DK/Spillefilm
Gummi T 2012 Speaker DK/Spillefilm
Madagascar 3 2012 Dialoginstruktør (dansk version) U/Spillefilm
Peter Plys - nye eventyr i Hundredemeterskoven 2011 Grisling U/Spillefilm
En bedemands bekendelser 2011 Medvirkende DK/Kort fiktion
Tintin: Enhjørningens hemmelighed 2011 Dupond, Dialoginstruktør (dansk version) U/Spillefilm
Orla Frøsnapper 2011 Mr. Strong DK/Spillefilm
ID:A 2011 Læge DK/Spillefilm
Far til fire - tilbage til naturen 2011 Trailer og teaser DK/Spillefilm
Hop 2011 Dialoginstruktør (dansk version) U/Spillefilm
Kung Fu Panda 2 2011 Dialoginstruktør (dansk version) U/Spillefilm
Biler 2 2011 Dialoginstruktør U/Spillefilm
Happy feet 2 2011 Dialoginstruktør (dansk version), Manusbearbejdning U/Spillefilm
Yogi bear 2010 Yogi Bear U/Spillefilm
Sådan træner du din drage 2010 Stemme, Instruktør (dansk version) U/Spillefilm
Arthur 3: De to verdener 2010 Portner U/Spillefilm
Borgen 1 2010 Civilbetjent Tv-serie
Toy story 3 2010 Instruktør (dansk version) U/Spillefilm
To på flugt - et hårrejsende eventyr! 2010 Dialoginstruktør (dansk version) U/Spillefilm
Tick Tick Boom 2009 Medvirkende DK/Kort fiktion
Monsters mod aliens 2009 Instruktør (dansk version) U/Spillefilm
Star Wars: The Clone Wars 2008 Yoda U/Spillefilm
Wall-E 2008 M-O U/Spillefilm
Horton og støvfolket Hvem 2008 Jesper Spidsballe, Instruktør (dansk version) U/Spillefilm
Alvin og de frække jordegern 2008 Instruktør (dansk version) U/Spillefilm
Kung Fu Panda 2008 Instruktør (dansk version) U/Spillefilm
Madagascar 2 2008 Instruktør (dansk version) U/Spillefilm
Min skøre familie Robinson 2007 Instruktør (dansk version) U/Spillefilm
Shrek den tredje 2007 Instruktør (dansk version) U/Spillefilm
Garfield 2 2006 Mr. Hobbs, Instruktør (dansk version) U/Spillefilm
Ice age 2: På tynd is 2006 Stemme, Instruktør (dansk version) U/Spillefilm
Over hækken 2006 Instruktør (dansk version) U/Spillefilm
Peter Plys og hafferlaffen 2005 Grisling U/Spillefilm
Walter og Trofast - Det store grøntsagskup 2005 Stemme, Instruktør (dansk version) U/Spillefilm
Fartstriber 2005 Stemme U/Spillefilm
Klovn 2005 Læge Tv-serie
Charlie og chokoladefabrikken 2005 Instruktør (dansk version) U/Spillefilm
H.C. Andersens eventyr 2004 Sky Tv-serie
Polar-ekspressen 2004 Instruktør (dansk version) U/Spillefilm
Find Nemo 2003 Stemme, Instruktør (dansk version) U/Spillefilm
Bjørne brødre 2003 Instruktør (dansk version) U/Spillefilm
Billy Boy 900 - Vampyrkysset 2002 Bigknight DK/Kort fiktion
Little People: Big Discoveries 2002 Animals Tv-serie
Peter Pan - Tilbage til Ønskeøen 2002 Instruktør (dansk version) U/Spillefilm
Monsters, Inc. 2001 Instruktør (dansk version) U/Spillefilm
Sundhed på Bhutanesisk 2000 Speaker DK/Dokumentarfilm
Tigerdyrets familiefest 2000 Grislingen, Instruktør (dansk version) U/Spillefilm
102 dalmatinere 2000 Alonzo, Cruella De Vil's tjener, Instruktør (dansk version) U/Spillefilm
Vejen til El Dorado 2000 Instruktør (dansk version) U/Spillefilm
Titan A.E. 2000 Instruktør (dansk version) U/Spillefilm
Muppets fra rummet - Den store Muppet rejse 1999 Miss Piggy/Fozzie U/Spillefilm
Klods Hans 1999 Stemme DK/Kort fiktion
Toy Story 2 1999 Sergent, Rumvæsen, Stavemaskine, Instruktør (dansk version) U/Spillefilm
Tarzan 1999 Dialoginstruktør U/Spillefilm
Græsrødderne 1998 Stemme U/Spillefilm
Herkules 1997 Instruktør (dansk version) U/Spillefilm
101 dalmatinere i levende live 1996 Alonzo m.fl., Instruktør (dansk version) U/Spillefilm
Klokkeren fra Notre Dame 1996 Vagten Angus, Instruktør (dansk version), Oversættelse U/Spillefilm
Toy story 1995 Sergeant [sergent] U/Spillefilm
Pocahontas 1995 Instruktør (dansk version) U/Spillefilm
Løvernes konge 1994 Pumba, Instruktør (dansk version) U/Spillefilm
Tommelise 1994 Stemme U/Spillefilm
Mumitrolden og kometen 1992 Stemme U/Spillefilm
Muppets juleeventyr 1992 Stemme, Dansk version U/Spillefilm
Aladdin 1992 Stemme, Instruktør (dansk version) U/Spillefilm
Mumitrolden og hans venner 1992 Stemme U/Spillefilm
Eventyret om borgen bag tågen 1992 Stemme DK/Kort fiktion
Skønheden og udyret 1991 Boghandleren, Instruktør (dansk version), Dansk dialog U/Spillefilm
Den lille havfrue 1989 Erik U/Spillefilm
Oliver & Co 1988 Rocky U/Spillefilm
E.T. the extra-terrestrial 1982 Keys i da. 2002-vers. U/Spillefilm
Aristocats 1970 Hip Cat, Mælkemand (1994-versionen), Instruktør (dansk version - 1994) U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.