enda

Laura Bro

(1973 – )

Skuespillerinde. Søster til Nicolas Bro. Datter af skuespillerne Helle Hertz og Christoffer Bro.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Den skyldige 2018 Journalist DK/Spillefilm
Herrens veje 1 2017 Monica Tv-serie
Du forsvinder 2017 Helene DK/Spillefilm
Fuglene over sundet 2016 Katrine Ferdinansen DK/Spillefilm
Sorgenfri 2016 Kvinden i Netto DK/Spillefilm
Flaskepost fra P 2016 Skoleinspektør på Lautrupvang DK/Spillefilm
Under sandet 2015 Karin DK/Spillefilm
Skammerens datter 2015 Fru Petri DK/Spillefilm
Upstart 2014 Medvirkende U/Spillefilm
Borgen 3 2013 Helene Knudsen Tv-serie
Aurum 2012 Jana DK/Kort fiktion
En kongelig affære 2012 Von Plessen, dronningens kammerjomfru DK/Spillefilm
Viceværten 2012 Ung mor DK/Spillefilm
Dirch 2011 Sitter DK/Spillefilm
Eksperimentet 2010 Frk. Høgh DK/Spillefilm
Sangen 2009 Mor DK/Kort fiktion
Tick Tick Boom 2009 Medvirkende DK/Kort fiktion
Sommer 2008 Nelly Tv-serie
Maj & Charlie 2008 Susanne, Thomas' kone Tv-serie
Lille løgn 2007 LU DK/Kort fiktion
1624 V 2006 Frej DK/Kort fiktion
Rene hjerter 2006 Linda/Charlotte DK/Spillefilm
Mors dag 2005 Medvirkende DK/Kort fiktion
Den rette ånd 2005 Mette-Marit DK/Spillefilm
Store planer 2005 Baggers sekretær DK/Spillefilm
Kinamand 2005 Sagsbehandler, statsamt DK/Spillefilm
Brødre 2004 Ditte DK/Spillefilm
Krøniken 2004 Berit Tv-serie
Valhalla 1986 Røskva DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.