enda

Lea Korsgaard

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Home Sweet Home 2015 Lyddesign DK/Dokumentarfilm
Min søsters børn og guldgraverne 2015 Lydeffekter DK/Spillefilm
Tidsrejsen 2014 Lydklipper Tv-serie
Når dyrene drømmer 2014 Foley-klipper DK/Spillefilm
Badehotellet 1 2013 Lydklipper Tv-serie
Searching For Bill 2012 Tonemester DK/Dokumentarfilm
Vilde piger 2012 B-tonemester DK/Dokumentarfilm
Beast 2011 B-tonemester DK/Spillefilm
Superclásico 2011 Foley recordist DK/Spillefilm
Ambassadøren 2011 Lydklipper DK/Dokumentarfilm
Dreng 2011 Assistent DK/Spillefilm
ID:A 2011 Foley-optagelse DK/Spillefilm
Ronal Barbaren 2011 Foley-klipper DK/Spillefilm
R 2010 B-tonemester DK/Spillefilm
Alting bliver godt igen 2010 B-tonemester DK/Spillefilm
Sky 2010 ADR recording DK/Kort fiktion
Min avatar og mig 2010 Lyd (postproduktion) DK/Dokumentarfilm
Barnerøv 2010 Lydmix DK/Kort fiktion
Himlen falder 2009 B-tonemester DK/Spillefilm
Isa's stepz 2008 Lyd Tv-serie
Bag lukkede døre 2008 Lyddesign DK/Kort fiktion
The Matjulskis 2008 Lydmix DK/Kort fiktion
Gaven 2008 Toneassistent DK/Spillefilm
Lille løgn 2007 Lyddesign DK/Kort fiktion
Som en familie 2007 Tonemester DK/Kort fiktion
Kiosk 2007 Tonemester DK/Dokumentarfilm
Paragraf 15 2007 Toneassistent DK/Kort fiktion
Mit Danmark - film nr. 8 2006 Lyd DK/Dokumentarfilm
En røverhistorie 2006 Tonemester DK/Kort fiktion
Forsvunden 2006 Lydklipper DK/Kort fiktion
1+1=2 2003 Lyd DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.