enda

Lene Seested

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
En chance til 2015 Casting DK/Spillefilm
Natten er ung 2014 Casting DK/Kort fiktion
Dual 2013 Casting (Danmark) U/Spillefilm
Exodus 2013 Casting DK/Kort fiktion
Sort kaffe & vinyl 2012 Casting DK/Kort fiktion
Den skaldede frisør 2012 Casting (Danmark) DK/Spillefilm
Far til fire - tilbage til naturen 2011 Casting DK/Spillefilm
Dreng 2011 Statistcasting, Udviklingsproducer DK/Spillefilm
Med lukkede øjne 2010 Casting DK/Spillefilm
Far til fire - på japansk 2010 Casting DK/Spillefilm
Hævnen 2010 Casting DK/Spillefilm
Monsterjægerne 2009 Casting DK/Spillefilm
Spillets regler 2008 Casting DK/Spillefilm
Det perfekte kup 2008 Casting DK/Spillefilm
Daisy Diamond 2007 Casting DK/Spillefilm
Nynne 2006 Casting Tv-serie
Råzone 2006 Casting DK/Spillefilm
Far til fire - i stor stil! 2006 Casting DK/Spillefilm
Efter brylluppet 2006 Casting DK/Spillefilm
Supervoksen 2006 Casting DK/Spillefilm
Far til fire - gi'r aldrig op! 2005 Casting DK/Spillefilm
Fucking 14 2005 Casting DK/Kort fiktion
Opbrud 2005 Casting (Danmark) DK/Spillefilm
Drabet 2005 Casting DK/Spillefilm
Bag det stille ydre 2005 Casting DK/Spillefilm
Brødre 2004 Casting DK/Spillefilm
Midsommer 2003 Casting DK/Spillefilm
Se til venstre, der er en svensker 2003 Casting, Casting (supplerende) DK/Spillefilm
Til højre ved den gule hund 2003 Casting DK/Spillefilm
Perker 2002 Casting DK/Kort fiktion
Elsker dig for evigt 2002 Casting DK/Spillefilm
Kat 2001 Casting DK/Spillefilm
Olsen banden junior 2001 Casting DK/Spillefilm
På fremmed mark 2000 Casting (Danmark) DK/Spillefilm
Blinkende lygter 2000 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Max 2000 Casting DK/Spillefilm
Skæbnetimen 1997 Statistkoordinator DK/Kort fiktion
Den attende 1996 Casting DK/Spillefilm
Skyernes skygge rammer mig 1996 Statistkoordinator DK/Kort fiktion
Madsen og co. 1996 Produktionsassistent Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.