enda

Linda Boije af Gennäs

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Marie Krøyer 2012 Makeup assistent (Sverige) DK/Spillefilm
Melancholia 2011 Chefsminkør DK/Spillefilm
Simon 2011 Sminkør U/Spillefilm
Mammut 2009 Makeup U/Spillefilm
Himlens hjerte 2008 Makeup U/Spillefilm
Hannah med H 2004 Makeup U/Spillefilm
Tillsammans 2000 Makeup U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.