enda

Line Gellert

Klipper. Hed indtil 2013 Line Jensen, gift Gellert.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Lykke-Per 2018 2. klipper DK/Spillefilm
Friheden 2018 B-klipper Tv-serie
Norskov 2 2017 Klippeassistent Tv-serie
QEDA 2017 Avid-supervisor DK/Spillefilm
Heartstone 2017 Avid-supervisor DK/Spillefilm
Fuglene over sundet 2016 Klippeassistent DK/Spillefilm
Rita 3 2015 1. klippeassistent Tv-serie
Badehotellet 2 2015 Klippeassistent Tv-serie
Baby 2014 Klippeassistent DK/Kort fiktion
All Inclusive 2014 Klippeassistent DK/Spillefilm
Stille hjerte 2014 Klippeassistent DK/Spillefilm
Hvor lyset kommer ind 2013 Klippeassistent DK/Kort fiktion
Det grå guld 2013 Klippeassistent DK/Spillefilm
Rita 2 2013 Klippeassistent Tv-serie
Marie Krøyer 2012 Klippeassistent DK/Spillefilm
Rita 1 2012 Klippeassistent Tv-serie
Forbandelsen 2012 Klippeassistent DK/Kort fiktion
Engle hører til i himlen 2012 Klipper DK/Kort fiktion
Vildfugl 2012 Klippeassistent DK/Kort fiktion
Dreng 2011 Klippeassistent DK/Spillefilm
Her bor Jensen 2010 Klippeassistent DK/Kort fiktion
Kidnappet 2010 Klippeassistent DK/Spillefilm
Simon & Malou 2009 Klippeassistent DK/Spillefilm
Implosion 2009 Casting-assistent DK/Kort fiktion
The Devilles 2009 Teknisk assistent DK/Dokumentarfilm
En dag i Europa 2008 Klip DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.