enda

Lis Kasper Bang

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Far til fire i solen 2018 Makeup DK/Spillefilm
Far til fire på toppen 2017 Chefsminkør DK/Spillefilm
Norskov 2 2017 Chefsminkør Tv-serie
Sikke et cirkus 2017 Sminkør DK/Spillefilm
Alle for tre 2017 Sminkeassistent DK/Spillefilm
En rød løber for Asta Nielsen 2016 Makeup DK/Dokumentarfilm
Norskov 1 2015 Chefsminkør Tv-serie
Nøgle hus spejl 2015 Chefsminkør DK/Spillefilm
Mordene på Katarina 2015 Chefsminkør, 2. unit DK/Kort fiktion
Klovn Forever 2015 Makeup DK/Spillefilm
Mord uden grænser 2015 Sminkør Tv-serie
Kapgang 2014 Sminkør DK/Spillefilm
Spies og Glistrup 2013 Sminkør DK/Spillefilm
Dirch 2011 Chefsminkør DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.