enda

Lisa Ohlin

Instruktør. Født 1960 i USA. Svensk/amerikanske Lisa Ohlin er uddannet i Washington DC og New York i filmkundskab fra New York University. Hun har blandt andet instrueret tv-serier, reklamer, kortfilm, spillefilm og har arbejdet med teater. Fra 2007-2009 var Ohlin spillefilmskonsulent for Det Svenske Filminstitut.


Spillefilmen "Simon and the Oaks" fik meget opmærksomhed i hjemlandet Sverige og var nomineret til hele 13 svenske Guldbagge priser.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
De standhaftige 2016 Instruktion, Manuskript DK/Spillefilm
Simon 2011 Instruktion, Manuskript U/Spillefilm
Into Eternity 2010 Filmkonsulent DK/Dokumentarfilm
Himlens hjerte 2008 Konsulent U/Spillefilm
Arn - tempelridderen 2007 Filmkonsulent U/Spillefilm
Sex, hopp och kärlek 2005 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Wallander 2005 Instruktion Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Lithuania Scanorama Film Forum 2016-11-03 De standhaftige
Lübeck, Nordische Filmtage 2016-11-02 De standhaftige
Chicago International Film Festival 2016-10-13 De standhaftige
Haugesund, Den Norske Filmfestivalen 2016-08-20 De standhaftige
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.