enda

Lise Ann Mangino

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hodja fra Pjort 2018 Line producer DK/Spillefilm
Sig det' løgn, Luis 2018 Studio manager U/Spillefilm
Den utrolige historie om den kæmpestore pære 2017 Line producer DK/Spillefilm
Albert 2015 Line producer DK/Spillefilm
Historien om en snor 2013 Line producer DK/Kort fiktion
Olsen Banden på dybt vand 2013 Line producer DK/Spillefilm
Piggy 2012 Producer DK/Kort fiktion
Olsen-banden på de bonede gulve 2010 Line producer DK/Spillefilm
Rocky 2008 Line producer U/Kort fiktion
Niko og de flyvende rensdyr 2008 Line producer U/Spillefilm
Den grimme ælling og mig 2006 Postproduktionschef DK/Spillefilm
Verdenshistorien 2. del: En plads i himlen 1994 Foto DK/Kort fiktion
Verdenshistorien 1. del: En plads på jorden 1993 Foto DK/Kort fiktion
Valhalla 1986 Fotografassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.