enda
Person

Lise Ann Mangino

Filmografi
Titel År Funktion Kategori
Roselil og stentrolden 2023 Line producer DK/Spillefilm
Ida og Pjalte 2019 Line producer U/Spillefilm
Hodja fra Pjort 2018 Line producer DK/Spillefilm
Ternet Ninja 2018 Postproduktionssupervisor, Studio manager DK/Spillefilm
Sig det'' løgn, Luis 2018 Studio manager, Postproduktionssupervisor U/Spillefilm
Den utrolige historie om den kæmpestore pære 2017 Line producer, Studio manager DK/Spillefilm
Albert 2015 Line producer DK/Spillefilm
Historien om en snor 2013 Line producer DK/Kort fiktion
Olsen Banden på dybt vand 2013 Line producer DK/Spillefilm
Piggy 2012 Producer DK/Kort fiktion
Olsen-banden på de bonede gulve 2010 Line producer DK/Spillefilm
Rocky 2008 Line producer U/Kort fiktion
Niko og de flyvende rensdyr 2008 Line producer U/Spillefilm
Den grimme ælling og mig 2006 Postproduktionschef DK/Spillefilm
Verdenshistorien 2. del: En plads i himlen 1994 Foto DK/Kort fiktion
Verdenshistorien 1. del: En plads på jorden 1993 Foto DK/Kort fiktion
Valhalla 1986 Fotografassistent DK/Spillefilm