enda

Lone Friis

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Sikke et cirkus 2017 Kostumier DK/Spillefilm
Kidnapning 2017 Kostumier DK/Spillefilm
Kollektivet 2016 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Tidsrejsen 2014 Kostumeassistent Tv-serie
Far til fire - Onkel Sofus vender tilbage 2014 Kostumeassistance DK/Spillefilm
Alle for to 2013 Kostumier DK/Spillefilm
Min søsters børn alene hjemme 2012 Kostumier DK/Spillefilm
Forbandelsen 2012 Set design DK/Kort fiktion
Hvidsten Gruppen - nogle må dø for at andre kan leve 2012 Kostumier DK/Spillefilm
Skyskraber 2011 Kostumeassistance DK/Spillefilm
Ved verdens ende 2009 Kostumier (præproduktion) DK/Spillefilm
2900 Happiness 2007 Kostumer Tv-serie
Kærlighed på film 2007 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Lysets nøgle 2007 Produktion, 2. unit Tv-serie
Barda - et rollespil 2006 Kostumedesigner Tv-serie
Nordkraft 2005 Kostumier DK/Spillefilm
Tid til forandring 2004 Kostumier DK/Spillefilm
Forsvar 2003 Kostumeassistent Tv-serie
Askepop - the Movie 2003 Garderobe assistent DK/Spillefilm
Bertram & co 2002 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.