enda

Lone Hermann

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The House That Jack Built 2018 Skrædder DK/Spillefilm
QEDA 2017 Kostumier DK/Spillefilm
Darling 2017 Syerske DK/Spillefilm
Fuglene over sundet 2016 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Far til fires vilde ferie 2015 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Krummerne - alt på spil 2014 Kostumier DK/Spillefilm
Dannys dommedag 2014 Kostumier DK/Spillefilm
Skytten 2013 Kostumier DK/Spillefilm
Tarok 2013 Kostumier DK/Spillefilm
Guldhornene 2007 Kostumier DK/Spillefilm
Fighter 2007 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Anja & Viktor 2001 Kostumeassistance DK/Spillefilm
Kat 2001 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.