enda

Lotte Bundgaard

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hacker 2019 Casting-assistent, Statistkoordinator DK/Spillefilm
Ser du månen, Daniel 2019 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Gidseltagningen II 2019 Statistkoordinator Tv-serie
Lila 2018 Statistcasting DK/Kort fiktion
Lykke-Per 2018 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Gud taler ud 2017 Casting-assistent, Statistkoordinator DK/Spillefilm
Alle for tre 2017 Casting DK/Spillefilm
Dicte 3 2016 Statistkoordinator Tv-serie
Riders 2015 Statistkoordinator DK/Kort fiktion
Under sandet 2015 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Norskov 1 2015 Statistkoordinator Tv-serie
Lev stærkt 2014 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Kartellet 2014 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Dicte 2 2014 Statistkoordinator Tv-serie
Mit liv som Bent 2001 Assisterende producer Tv-serie
Den morgen 1999 Kvinden DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.