enda

Loui Ladegaard

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Det stærkeste barn 2018 Fotograf DK/Kort fiktion
Dreaming Murakami 2018 B-fotograf DK/Dokumentarfilm
Kærester 2016 Fotograf DK/Spillefilm
Når solen skinner 2016 Kameraassistent DK/Spillefilm
En vred mand 2015 Fotograf DK/Kort fiktion
Helleflynder 2015 Fotograf DK/Kort fiktion
Hedensted High 2015 Belyser Tv-serie
En chance til 2015 Video-assistent DK/Spillefilm
Min søsters børn og guldgraverne 2015 Clapper/loader DK/Spillefilm
Trekanter af lykke 2014 Fotograf DK/Kort fiktion
Kartellet 2014 Video-assistent DK/Spillefilm
1864 - brødre i krig 2014 Video assist DK/Spillefilm
The Man Who Didn't 2013 Medvirkende DK/Kort fiktion
Bonya Wangoko 2013 Foto DK/Dokumentarfilm
Til Stede 2013 Lyssætter DK/Kort fiktion
Generation Terror 2013 Lyssætter DK/Dokumentarfilm
Bryllupsdag 2012 Foto, Belyser DK/Kort fiktion
OA - Konstrueret virkelighed 2012 B-fotograf, 2. unit DK/Dokumentarfilm
Ved daggry 2011 Foto DK/Kort fiktion
Bulb 2010 Colorgrading DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.