enda

Mads Juul

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hodja fra Pjort 2018 Storyboard DK/Spillefilm
Ternet Ninja 2018 Storyboard DK/Spillefilm
Vitello vil have en far 2018 Storyboard Tv-serie
Vitello bliver forretningsmand 2018 Storyboard Tv-serie
Sig det' løgn, Luis 2018 Storyboard U/Spillefilm
Vitello 2018 Storyboard DK/Spillefilm
Vitello (oversigt) 2018 Storyboard Tv-serie
FJER 2017 Storyboard DK/Kort fiktion
Den utrolige historie om den kæmpestore pære 2017 Storyboard DK/Spillefilm
Skammerens datter 2015 Animatic, Storyboard DK/Spillefilm
Albert 2015 Storyboard DK/Spillefilm
Rejsen til Fjerkongens Rige 2014 Storyboard U/Spillefilm
Våbenbrødre 2014 Storyboard DK/Kort fiktion
Børnenes verden 2013 Storyboard DK/Kort fiktion
Olsen Banden på dybt vand 2013 Storyboard DK/Spillefilm
Exodus 2013 Koncept-designer DK/Kort fiktion
Hund i himlen 2011 Animatic DK/Kort fiktion
Den kæmpestore bjørn 2011 Pipeline scripting DK/Spillefilm
Æblet & Ormen 2009 Co-instruktør, Storyboard, Character design DK/Spillefilm
Princess 2006 Instruktør (animation), Animation DK/Spillefilm
Allegro 2005 Animation DK/Spillefilm
Skyggen i Sara 2004 Animation DK/Kort fiktion
Ballerina 2002 Animation DK/Kort fiktion
Tyr 2002 Animation DK/Kort fiktion
Araki - The Killing of a Japanese Photographer 2002 Animation DK/Kort fiktion
Fat Moon Rising 2000 Animation DK/Kort fiktion
Otto er et næsehorn Storyboard DK/Spillefilm
Darkness Storyboard DK/Kort fiktion
Flee Storyboard DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.